Månadsbrev mars 2023

Ridskolan

Debby har blivit opererad för din tandfraktur och mår bra igen, hon kommer så småningom börja gå lektioner igen. Simba har blivit halt och äter just nu medicin och vilar. Winnie sträckte sig ute i hagen och var halt under ett par dagar men är nu återställd igen.

V.19 kommer vi anordna en lokal tävling i hoppning med klasserna LE, LD 80 cm och 90 cm, anmälan sker via tdb.

Privatuppstallade

Hästarna Nicke, Skorpan och Trixan har flyttat från ridklubben och vi tackar för deras tid här. Nu när våren är här så är det dags att se över sina hagar, de ska mockas och stolparna ska fixas.

Anläggningen

Ridbanan är nu öppen att rida på.

Vi har haft hopptävlingar v. 9 för storhäst och v.13 för ponny. Stort tack till alla som var med som funktionär under dessa tävlingar. Nästa tävling är vecka 19 på lördag som är en lokal hopptävling i hoppning.

Personal

Alma Forsberg har gått in som vikarie för Hanna som är gravid. Övrig personal jobbar på med att hålla anläggningen i fint skick.

Ungdomssektionen

US håller i Kvartsridningar som hålls på lördagar kl 09.00 och det är dessa veckor som gäller:v.16, v.18 & v.20. Mer info finns på våran hemsida. För kontakt med US, hör av er på mail till hrksus@gmail.com

På lördag V.17 kommer US hålla i en pay and jump. Anmälan för privata ekipage sker via tdb och ridskoleekipage anmäler sig via hippocrates.