Månadsbrev Juni 2023

Ridskolan

Vi vill tacka alla elever och medlemmar för en härlig vårtermin. I Juli kommer ridskolehästarna få en välförtjänt semester ute på sommarbetet. I juni har vi haft två övernattningsläger som har varit väldigt lyckade och uppskattade.

Ridskolehästen Party drabbades av kolik och fick tarmvred. Han stod på Ulltuna i en vecka och blev opererad. Nu står han på box ett tag framöver och kommer sättas i gång efter sommaren igen. Ridskolehästarna Roffe, Whacker och Rosa har fått en välförtjänt pension och har flyttat till sina nya hem. Vi tackar för alla år som de har stått på ridskolan.

Privatuppstallade

Privathästarna går nu i sina sommarhagar. Under v.27 ska hela stallet tvättas så det är fint till hösten.

Anläggningen

Ridbanan är öppen att rida på för alla med anläggningskort.

Stort tack till alla funktionärer som hjälpte till på tävlingen v.24. Nu väntas lite semester och nästa tävling är v.34 som är hoppning för storhästar. Vi håller just nu på att byta alla lysrör i ridhuset. Hissen upp till cafeterian har även bytts ut.

Personal

Alma Forsberg är vikarie för Hanna som är mammaledig. Matilda, Therese och Lotta har semester v.27–30. Då kommer Simone Lagerlöf att sommarjobba i stallet.

Ungdomssektionen

Kvartsridningarna är slut för vårterminen och kommer dra i gång igen till hösten. För kontakt med US, hör av er via deras mail hrksus@gmail.com