Månadsbrev – Juli 2023

Ridskolan

Under veckorna 27–30 har ridskolehästarna haft välförtjänt semester på sommarbetet. Vi har fått hem en ny ridskolehäst som heter Conny, det är en valack född 2015. V.31 och 32 har vi haft två uppskattade övernattningsläger för barn och ungdomar. V.32 hade vi även ett dressyrläger för vuxna.

Party har under sommaren börjas sättas i gång igen efter sin operation. Han är snart tillräckligt i gång så att han kan gå lektioner igen.

Privatuppstallade

Privathästarna går fortfarande i sina sommarhagar. Vi har fått nya privatuppstallade. Skorpan och Nicke har flyttat tillbaka till anläggningen. Även hästarna Konny, Mike och Lova har flyttat hit. Alla dessa hästar står i karantän. Vi påminner om att inte klappa på de hästar som står i karantänsstallet.

Anläggningen

Ridbanan är öppen att rida på för alla med anläggningskort.

V.34 har vi hopptävling för storhästar och v.35 har vi hopptävling för ponny. Ni hittar funktionärslistor på högbo ridklubbs Facebook sida. Alla lysrör i ridhusen har bytts ut till LED. Vi har även haft en snickare på plats som byggt en trall vid domartornet.

Personal

Alma Forsberg är vikarie för Hanna som är mammaledig. Under tiden som personalen har haft semester så har Simone Lagerlöf och Märta Sandström sommarjobbat i stallet.

Ungdomssektionen

Kvartsridningarna kommer så småningom dra i gång igen till hösten. Kontakta US via deras mejl hrksus@gmail.com vid frågor eller funderingar.