Månadsbrev Januari

Ridskolan

Vårterminen har dragit i gång och hästarna är friska och krya! Den nya ridskolehästen Greta har fått flytta in i stora stallet och har börjat gå lite lektioner. Vi startade året med dressyr och hoppträningar för Hanna Andersson vilket var väldigt uppskattat.

Helgen v.7 ska Lotta Sjöberg ha en hopp-kurs, man kan både anmäla sig med privathäst samt ridskoleponny. Mer info hittar ni på vår hemsida.

Privatuppstallade

Milano har flyttat från stallet och vi tackar för deras tid hos oss. Vi har nu ingen häst i karantän.

Anläggningen

Ridbanan är stängd och kommer öppnas upp igen när snön och isen har försvunnit.

V.6 är årets första tävling vilket är en dressyrtävling för storhästar. Funktionärslistor ligger upp på högbo ridklubbs facebooksida. Vi hoppas att så många som möjligt vill hjälpa till under vårens tävlingar.

Personal

Hanna är gravid och kommer ha lektioner fram tills det är dags att gå på mammaledighet, därefter kommer Alma Forsberg gå in som vikarie. Övrig personal jobbar på som vanligt

Ungdomssektionen

Under våren kommer kvartsridningarna att dra i gång igen. Kvartsridningarna hålls på lördagar kl 09.00 och det är dessa veckor som gäller: v.5, v.7, v.10, v.14, v.16, v.18 & v.20. Mer info finns på våran hemsida. För kontakt med US, hör av er på mail till hrksus@gmail.com