Månadsbrev februari

Ridskolan

Ridskoleponnyn Debby har tyvärr fått en tandfraktur och går därför inga lektioner. Hon kommer fortsätta kollas av veterinär och äter medicin. I övrigt är alla ridskolehästar friska och krya.

På lördag v.10 anordnar vi pay and jump. Anmälan sker på hippocrates för ridskoleekipage och via tdb för privata ekipage.

Privatuppstallade

Vi har två nya häsat i karantän, Sölve och Monti. Vi påminner om att inte klappa de hästar som står i karantän. Hästen Mamsen har flyttat från ridskolan och vi tackar för deras tid här hos oss.

Anläggningen

Ridbanan är stängd och kommer öppnas upp igen när snön och isen har försvunnit.

V.6 hade vi dressyrtävlingar och v.9 hade vi hopptävlingar för storhästar, vi tackar alla funktionärer som var med och genomförde dessa tävlingar.  Nästa tävlingar är v.13 då vi har ponnyhoppning, funktionärslistor kommer läggas ut på högbo ridklubbs facebooksida. Vi hoppas att så många som möjligt vill hjälpa till under vårens tävlingar.

Personal

Alma Forsberg har gått in som vikarie för Hanna som är gravid. Övrig personal jobbar på som vanligt

Ungdomssektionen

Under våren kommer kvartsridningarna att dra i gång igen. Kvartsridningarna hålls på lördagar kl 09.00 och det är dessa veckor som gäller: v.10, v.14, v.16, v.18 & v.20. Mer info finns på våran hemsida. För kontakt med US, hör av er på mail till hrksus@gmail.com