Månadsbrev februari

Ridskolan

Colin fick en skada och fick vila från lektioner ca två veckor. Han mår nu bra igen och gå lektioner som vanligt. Helgen v.8 hade vi en pay and jump där både ridskoleekipage och privata ekipage var med. Vi har en ny riskolehäst som heter Lelle, han har börjat gå lektioner och är mycket uppskattad av alla. Under dressyrtävlingen v.6 var det en del ridskoleekipage som var med och tävlade. Ridskolehästen Conny vann sin klass på lördagen tillsammans med Frida lenström och kom tvåa i sin klass på söndagen tillsammans med Elisabeth Broman.

Lördag v.15 har vi pay and ride, ridskoleekipage anmäler sig via hippocrates och privata ekipage anmäler dig via tdb.

Privatuppstallade

Hästen Lelle har flyttat från privatdelen och är nu ridskolehäst, vilket vi är enormt tacksamma för. Nu när snön och isen börjar smälta så är det dags för alla att börja mocka sina hagar.

Anläggningen

Ridbanan är stängd då den är frusen. Den öppnar upp igen för ridning när den har tinat. Helgen v.6 hade vi dressyrtävlingar och helgen v.9 hade vi hopptävlingar. Vi tackar alla funktionärer som var med och hjälpte till. Utan er kan vi inte ha några tävlingar.

Näst tävling är v.11 vilket är ponnyhoppning, funktionärslistor ligger ute på högbo ridklubbs Facebooksida.  

Personal

Vi har praktikanten Amy här varje måndag som hjälper oss med diverse stallsysslor. Hon ska praktisera hos oss varje måndag fram till sommaren. Hanna är fortsatt mammaledig.

Ungdomssektionen

Under våren kommer ungdomssektionen att anordna kvartsridningar. Det är på lördagar kl 09.00. Datum finns ute på hemsidan. Kontakta US via deras mejl hrksus@gmail.com vid frågor eller funderingar.