Månadsbrev Augusti

Ridskolan

Nu har höstterminen äntligen dragit i gång igen! Party har fått börjat gå lite lugna lektioner igen. Laguna har en skada i ena frambenet och ska vila från lektioner ett par veckor framöver. Då Poppe inte passar som ridskolehäst har vi beslutat att byta honom mot en annan häst, när detta kommer ske är inte bestämt ännu.

Privatuppstallade

Privathästarna har nu flyttat över till sina vinterhagar igen. Under vecka 40 kommer personalen att kolla igenom sommarhagarna, tills dess ska det vara mockat och lagat överallt.  Hästarna Skorpan, Konny, Nicke, Mike och Lova har fått flytta in i stora stallet. Vi har nu två nya privathästar i karantän, Conny och Woodie.

Anläggningen

Ridbanan är öppen att rida på för alla med anläggningskort. Vi har haft tävlingar på anläggning vecka 34 och vecka 35. Vi vill tacka alla funktionärer som var med och bidrog.

Nästa tävling är v.40 och då är det tredagars hopptävling för storhäst. Funktionärslistor kommer att läggas ut på högbo ridklubbs Facebook sida, håll utkik!

Personal

Just nu extrajobbar Signe Lauritzsen som stallpersonal. Personalen har kört in allt tävlingsmaterial till ridhusen och städat på anläggningen inför hösten och vintern.

Ungdomssektionen

Kvartsridningarna kommer så småningom dra i gång igen till hösten. Kontakta US via deras mejl hrksus@gmail.com vid frågor eller funderingar.